Jak to działa?

  • Wypełnij formularzi dokonaj opłaty
  • Dostarczwymagane dokumentyZamów kuriera
  • Odbierzgotową wizę
Rodzaje zamawianych wiz
Jeden wjazd
Wiele wjazdów
Wymagane dokumenty
Wiza turystyczna

wniosek wizowy poświadczony notarialnie

2x aktualne zdjęcie

Paszport ważny minimum 6 miesięcy

Kopia rezerwacji biletów lotniczych w obie strony

Pełnomocnictwo

Jak chcesz zapłacić?
Regulamin świadczenia usług oferowanych przez E-pok.expert sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie
Płatność przelewem
91 1750 0012 0000 0000 3140 8326 Raiffeisen Polbank
Payment Information

Potrzebne dokumenty.

Wniosek wizowy

Dodatkowe informacje.

Czas wyrabiania wiz podano w dniach roboczych konsulatu. Czas wyrabiania wizy liczony jest od momentu otrzymania przez naszego pracownika wszystkich niezbędnych dokumentów.

 

FAQ

Nasze serwisy:e-pok.plcITcloud.pl