Jak to działa?

  • Wypełnij formularzi dokonaj opłaty
  • Dostarczwymagane dokumentyZamów kuriera
  • Odbierzgotową wizę
Rodzaje zamawianych wiz
Jeden wjazd
Wymagane dokumenty
Wiza turystyczna

wniosek wizowy wypełniony w j.angielskim

1x aktualne zdjęcie

Paszport ważny minimum 6 miesięcy

Jak chcesz zapłacić?
Regulamin świadczenia usług oferowanych przez E-pok.expert sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie
Płatność przelewem
91 1750 0012 0000 0000 3140 8326 Raiffeisen Polbank
Payment Information

Potrzebne dokumenty.

-paszport lub inny dokument podróży, ważny minimum 6 miesięcy,

-wniosek wizowy, wypełniony w całości,

-fotografia paszportowa wnioskodawcy (3,5 x 4,5 cm),

-rezerwacje hotelowe

-rezerwacje lotnicze

-urzędnicy konsularni mają prawo wymagać dodatkowych dokumentów, jeśli uznają to za

stosowne.

Dodatkowe informacje.

Czas wyrabiania wiz podano w dniach roboczych konsulatu. Czas wyrabiania wizy liczony jest od momentu otrzymania przez naszego pracownika wszystkich niezbędnych dokumentów.

Konsulat jest czynny od poniedziałku do piątku od godziny 9-12

FAQ

  • Czy pomagacie i co jest potrzebne do zdobycia wizy wielowjazdowej

    Tak pomagamy, na tym etapie jako indywidualne zamówienia. Dodatkowo potrzebne jest posiadanie dodatkowych dokumentów: zaświadczenie z banku o posiadaniu minimum 20.000 zł na rachunku bankowym, rezerwacja hotelowa oraz rezerwacja lotnicza.

  • Czy mogę lecieć do Tajlandii na pół roku?

    Możesz lecieć na wizie jednowjazdowej do Tajlandii wyłącznie na 60 dni z możliwością przedłużenia o kolejne 30 dni na miejscu. Po 90 dniach musisz opuścić Tajlandię chociążby do kraju ościennego i poprzez Abmasadę Tajlandii w tym kraju próbować zdobyć kolejną wizę jednokrotnego wjazdu 90+30 dni

    LUB

    Możesz ubiegać się o wizę wielowjazdową za 580 zł ważną przez 6 miesięcy i po każdych 60 dniach opuszczasz Tajlandię i możesz ponownie wjechać na kolejne 60 dni itd.

Nasze serwisy:e-pok.plcITcloud.pl